Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Home Stiri/Noutati 600 de manageri din conducerea IMM-urilor pot participa gratuit la cursuri de formare a abilităţilor manageriale
600 de manageri din conducerea IMM-urilor pot participa gratuit la cursuri de formare a abilităţilor manageriale PDF Print E-mail

Proiectul „E.H.R. - Antreprenoriat pentru resurse umane” urmăreşte să dezvolte abilităţile manageriale în rândul managerilor din companii şi specialiştilor din resurse umane cu ajutorul instrumentelor inovative din psihometrie. În luna octombrie 2013, în cadrul proiectului, sunt organizate cursuri de formare a abilităţilor manageriale în sistem combinat (faţă-în-faţă şi e-learning) pentru 600 de manageri care ocupă o funcţie de conducere într-o firmă/companie privată. La finalul cursului, participanţii vor primi un atestat ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) de Abilităţi Antreprenoriale şi Manageriale şi o subvenţie în valoare de 725 lei.

Se pot înscrie persoane din conducerea micro-întreprinderilor şi a IMM-urilor (top şi middle manageri), , care au domiciliul stabil într-una dintre următoarele regiuni de dezvoltare: Bucuresti-Ilfov, Nord-Est, Sud-Est, Nord Vest, Sud-Vest, Sud-Muntenia, Centru. Sunt considerate eligibile persoanele care ocupa o funcţie de conducere (au în subordine angajaţi) intr-o companie privată.

 

 

Cursurile vor avea loc în Bucureşti şi în Iaşi

Cursurile, desfăşurate la sfârşitul săptămânii, vor cuprinde informaţii privind testele psihometrice şi sunt certificate de către ANC şi de Colegiul Psihologilor (doar în cazul psihologilor care sunt specializaţi în psihologia muncii şi/sau organizaţională). Cursanţii vor obţine în urma cursurilor un certificat de Abilităţi Antreprenoriale.

Cursurile de Abilităţi Manageriale au următorul program: un week-end (sâmbăta - 8 ore, duminica - 4 ore), o zi de sâmbătă în următorul week-end, 8 ore. Urmează 17 zile de platformă online de e-learning, iar apoi, într-o zi de week-end, 5 ore alocate examenelor ANC.

Subvenţii şi premii

Pentru participare la cursuri, fiecare cursant va primi o subvenţie de 725 lei net/cursant ce vor fi încasaţi la finalul proiectului (decembrie 2013).

Condiţii de participare

Pentru a  încasa subvenţia, cursanţii au obligaţia de a parcurge integral modulul de abiliăţi manageriale, de a fi prezenţi în proporţie de 100% la activităţile zilnice faţă-în-faţă (2 week-end-uri), să participe la examen şi pe platforma de e-learning.

Documentele necesare înscrierii:

· Copie CI

· Copie Certificat de naştere

· Copie Certificat de căsătorie – dacă este cazul

· Copie a ultimului act de studii – minimum diploma de Bacalaureat

· Adeverinţa care să ateste ocuparea unui post de conducere

· Formular de înregistrare a grupului ţintă

· Declaraţie de consimţământ

Cursurile se vor desfăşura în luna octombrie, la Bucureşti (pentru regiunea Bucureşti-Ilfov) şi la Iaşi (pentru regiunea Nord-Est).

Informaţii suplimentare despre documentele necesare înscrierii, modalitatea de înscriere şi programarea cursurilor, pot fi găsite accesând site-ul: www.ehr-antreprenoriat.ro.

Managerii interesaţi să participe la cursurile de abilităţi manageriale pot adresa întrebări la adresele de e-mail: manageri.ehr@gmail.com (pentru Bucureşti) şi ehrnordest@gmail.com (pentru regiunea Nord-Est).

Proiectul finanţat prin fonduri structurale europene „E.H.R. - Antreprenoriat pentru resurse umane” este implementat de Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), în parteneriat cu Federaţia “Junior Chamber Internaţional” (JCI), D&D Research şi Asociaţia Naţională a Editorilor şi Autorilor de Teste Psihologice şi Educaţionale.